OVER ONS

One2change is in 2017 opgericht door Naomi van Loon. Het is een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties helpt de impact van leren, het verandervermogen en de effectiviteit van leiderschap te vergroten.

Naomi van Loon
Senior Learning & Change Consultant

Mijn passie voor mensen in organisaties ontstond al snel na mijn studie Bedrijfskunde. Als jonge veranderkundige was ik betrokken bij grote transformaties. Hoewel de beoogde implementaties goed doordacht waren, stond of viel het succes van de implementatie niet zo zeer met de oplossing zelf, maar veel meer met de bereidheid van mensen op een andere manier te gaan werken. Als verandermanager leerde ik al snel dat leren en veranderen hand in hand gaan en dat leidinggevenden een cruciale rol spelen in het creëren van commitment. De laatste jaren ben ik me meer gaan richten op het veranderen van de wijze waarop mensen in organisaties leren en zich ontwikkelen.

Mijn passie is ongewijzigd gebleven. Na ruim 14 jaar als consultant en leidinggevende gewerkt te hebben, heb ik in 2017 gehoor gegeven aan een lang gekoesterde droom; een eigen bedrijf starten, anderen laten delen in mijn ervaring en organisaties verder helpen op het gebied van leren, veranderen en leiderschap.

Frank de Git
Medior Learning Consultant

VACATURES

Are you in for a change and the one for One2change?

One2change breidt uit! Ben jij die ondernemende en ambitieuze starter of professional die wij zoeken?

Als starter krijg je bij One2change de kans je te ontwikkelen tot een professional op het gebied van Leren en Veranderen. Zie onze vacature Junior Consultant Learning & Change en solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar: info@one2change.nl

Heb jij unieke expertises op het gebied van learning design, analytics of change management, aarzel dan niet een open sollicitatie te sturen. Of zie ook de vacature Medior Learning Consultant

 
 
 

Vacature
Medior Consultant Change

 
 

GELIEERDE CONSULTANTS

One2change werkt samen met gelieerde consultants uit haar netwerk:

 

Alice van Zurk
L&D consultant

 

Sander Vloedgraven
HR(D) consultant & projectmanager

 

Manon Diepenmaat
Trainer & consultant

 

Jacco Levits
Trainer & coach

Voor grotere verbeter- en verandertrajecten werken we samen met Watson Associates, een organisatieadviesbureau die zelfstandige en ondernemende professionals verbindt.

Zo kunnen wij voor elk vraagstuk de juiste combinatie van kennis en ervaring inzetten. Gezamenlijk werken wij aan het vergroten van de impact van leren, het opschalen van het verandervermogen en verhogen van de effectiviteit van leiderschap om resultaten van organisaties blijvend te verbeteren.

ONZE PARTNER

Watson & associates

Adviesbureau van zelfstandige en ondernemende professionals op het gebied van organisatieverandering en -verbetering.

 

035 - 888 02 89

 
 
 

info@one2change.nl

 
 
 

Bussum