OVER ONS

One2change is een onafhankelijk organisatieadviesbureau dat organisaties helpt de impact van leren en het verandervermogen te vergroten.

ACHTERGROND

Naomi van Loon – oprichter

Ik ben de oprichter van One2change. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in leren en veranderen. Mijn passie voor mensen in organisaties ontstond al snel na mijn studie Bedrijfskunde. Als jonge veranderkundige was ik betrokken bij grote transformaties. Hoewel de beoogde implementaties goed doordacht waren, stond of viel het succes van de implementatie niet zo zeer met de oplossing zelf, maar veel meer met de bereidheid van mensen op een andere manier te gaan werken. Als verandermanager leerde ik al snel dat leren en veranderen hand in hand gaan en dat leidinggevenden een cruciale rol spelen in het creëren van commitment, want echte verandering kan alleen van binnenuit ontstaan. In recente jaren heb ik mijn ervaring met verandermanagement toegespitst op het veranderen van de wijze waarop mensen in organisaties leren en zich ontwikkelen. Dit heeft mij in staat gesteld succesvol advies en leiding te geven aan grote en kleinere transformaties bij uiteenlopende bedrijven.

Mijn passie voor leren en veranderen in ongewijzigd gebleven. Na ruim 14 jaar als consultant en leidinggevende aan de ‘klantkant’ gewerkt te hebben, werd het in 2017 tijd gehoor te geven aan een lang gekoesterde droom; mijn eigen bedrijf starten, anderen te ontwikkelen en te laten delen in mijn ervaring en organisaties helpen duurzame veranderingen in leren te realiseren.

VACATURES

One2change breidt uit! We zijn nog op zoek naar collega’s die ons team willen komen versterken met hun creatieve geest en gedrevenheid het beste resultaat voor klanten te realiseren. Ben jij die innovatieve professional met expertise in learning design, analytics of change, aarzel dan niet een mailtje met je CV te sturen naar info@one2change.nl

 
 

NETWERK

Voor verschillende grotere opdrachten op het gebied van Leren zet One2change zelfstandige professionals uit haar netwerk in. Via het One2change netwerk plaatsen we Business Analisten, Content Designers, Project Managers, Trainers en Coaches. Voor grotere verbeter- en verandertrajecten werken we samen met Watson Associates, een organisatieadviesbureau die zelfstandige en ondernemende professionals verbindt. Zo kunnen wij voor elk vraagstuk de juiste combinatie van kennis en ervaring inzetten. Gezamenlijk werken wij aan het vergroten van de impact van leren en het vergroten van het verandervermogen, om resultaten van organisaties blijvend te verbeteren.

Ben jij een zelfstandige en ondernemende professional in Learning, heb je ervaring als Business Analist, Content Designer, Project Manager, Trainer of Coach en interesse onderdeel van ons netwerk uit te maken, aarzel dan niet contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

ONZE PARTNER

Watson & associates

Adviesbureau van zelfstandige en ondernemende professionals op het gebied van organisatieverandering en -verbetering.

 

035 - 888 02 89

 
 
 

info@one2change.nl

 
 
 

Bussum