OVER ONS

One2change is in 2017 opgericht door Naomi van Loon. Na een mooie carrière bij grote internationale en ook kleinere organisaties wilde zij op eigen benen staan. Met haar brede expertise en passie voor ontwikkeling is zij haar droom gaan volgen. Nu na twee jaar heeft zij zich versterkt met twee veerkrachtpatsers. Daarnaast heeft One2change een ruim netwerk van verbonden consultants opgebouwd.

Waar wij voor gaan

One2change is het adviesbureau in Nederland voor elke organisatie die duurzaam wil veranderen in lijn met haar essentie, ten einde veerkrachtig te zijn en daarmee toekomstbestendig.

Wat ons kenmerkt

Verbinding
We zijn gelijkwaardig. We werken inclusief. We handelen vanuit compassie.

Lef
We staan voor waar we in geloven. We zijn open en eerlijk. We durven anders te zijn.

Duurzaamheid
We ontwikkelen onszelf en anderen. We werken holistisch. We creëren waarde.

 
 

WIJ ZIJN ONE2CHANGE

 

Consultants

Naomi van Loon
Senior Learning & Change Consultant

Mijn passie voor mensen in organisaties ontstond al snel na mijn studie Bedrijfskunde. Als jonge veranderkundige was ik betrokken bij grote transformaties. Hoewel de beoogde implementaties goed doordacht waren, stond of viel het succes van de implementatie niet zo zeer met de oplossing zelf, maar veel meer met de bereidheid van mensen op een andere manier te gaan werken. Als verandermanager leerde ik al snel dat leren en veranderen hand in hand gaan en dat leidinggevenden een cruciale rol spelen in het creëren van commitment. De laatste jaren ben ik me meer gaan richten op het veranderen van de wijze waarop mensen in organisaties leren en zich ontwikkelen.

Mijn passie is ongewijzigd gebleven. Na ruim 14 jaar als consultant en leidinggevende gewerkt te hebben, heb ik in 2017 gehoor gegeven aan een lang gekoesterde droom; een eigen bedrijf starten, anderen laten delen in mijn ervaring en organisaties verder helpen op het gebied van leren, veranderen en leiderschap.

Frank de Git
Medior Learning Consultant

Van jongs af aan ben ik nieuwsgierig geweest naar waarom mensen doen wat ze doen. Dat heeft me gebracht langs studies, persoonlijke ontwikkelingstrainingen, talloze (zelfhulp) boeken, verschillende continenten, culturen en inspirerende mensen. Een éénduidig antwoord is er niet, want de beweegreden van ieder mens is situatie afhankelijk; zie behoefte, bereidheid en bekwaamheid.

Ondanks dat is mijn interesse in wat mensen beweegt gebleven. Het is mijn passie om mensen te helpen ontwikkelen en hun bewustzijn te vergroten, zodat ze vanuit een constructieve en duurzame manier kunnen veranderen, leren en handelen. Als trainer, coach en adviseur heb ik daar de afgelopen jaren aan bij kunnen dragen. En nu doe ik dat bij One2change als Medior Learning Consultant. Ik werk vanuit het principe dat alles begint bij jezelf. Leiderschap. Verandering. Ontwikkeling.

“Be the change that you wish to see in the world. “ – Mahatma Gandhi.

 

Verbonden Consultants

One2change werkt samen met verbonden consultants uit haar netwerk:

 

Alice van Zurk
L&D consultant

 

Sander Vloedgraven
HR(D) consultant & projectmanager

 

Manon Diepenmaat
Trainer & consultant

 

Jacco Levits
Trainer & coach

 

Samenwerkingspartner

Voor grotere verbeter- en verandertrajecten werken we samen met Watson Associates, een organisatieadviesbureau die zelfstandige en ondernemende professionals verbindt.

Zo kunnen wij voor elk vraagstuk de juiste combinatie van kennis en ervaring inzetten. Gezamenlijk werken wij aan het vergroten van het leer- en verandervermogen van mensen en organisaties om zodoende veerkrachtig te ontwikkelen die organisatieresultaten blijvend verbeterd.

 
 

Blogs

 
 

035 - 888 02 89

 
 
 

info@one2change.nl

 
 
 

Naarden