INTERVENTIES

Van samen werken naar samenwerken
 

De steeds sneller op elkaar volgende veranderingen brengen nieuwe uitdagingen mee voor het organiseren van werk. Organisaties zoeken nieuwe manieren de kracht en ervaring van teams te ontketenen en ze te verbinden aan de missie van de organisatie. One2change biedt verschillende workshops en trainingen die u helpen de impact van leren en het verandervermogen te vergroten:

INSPIRATIESESSIE HET NIEUWE LEREN

Wij geven verschillende workshops en sessies om mensen een nieuw perspectief op leren te geven. In deze workshop nemen we uw medewerkers mee in de wereld aan nieuwe mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan Immersive Learning, leren met virtual reality, Digital Adoption Platforms, mobile learning, social learning, maar ook wat Learning Analytics voor u kan doen.

PRESSURE COOKER VISIE OP LEREN

Tijdens deze interactieve brainstormsessie bedenken multidisciplinaire teams, aan de hand van de uiteengezette organisatiestrategie een conceptvisie op leren. In dit proces worden de groepen zowel creatief als inhoudelijk begeleid, zodat out-of-the-box ideeën ontstaan en alle facetten van een visie op leren aan bod komen.

TRAINING LEARNING AGILITY

De steeds sneller op elkaar volgende veranderingen brengen nieuwe uitdagingen mee voor het organiseren van werk. Er wordt een steeds groter beroep gedaan op de flexibiliteit en het verandervermogen van medewerkers. Learning Agility is het vermogen je hieraan aan te passen; knowing what to do when you don’t know what to do.  Tijdens deze training  helpen we medewerkers strategieën ontwikkelen zichzelf steeds opnieuw uit te vinden en de veranderingen het hoofd te bieden.

TEAM PERFORMANCE DIALOOG

De Team Performance Dialoog is één van de workshops die we aanbieden om de effectiviteit van teams te vergroten. Tijdens deze workshop bespreken we de verbinding tussen de teamdoelen en de missie en strategie van de organisatie. Besproken wordt in hoeverre ze teamleden inspireren, motiveren en in beweging zetten. We creëren inzicht in het potentieel van het team en wat nodig is het team in haar kracht te zetten.

 

VOORDELEN ONE2CHANGE:

  • Stimuleer eigenaarschap van team voor eigen ontwikkeling;
  • Ontketen kracht en ervaring van het team;
  • Vergroot flexibele inzetbaarheid;
  • De competenties voor het werk van vandaag, morgen en overmorgen identificeren en ontwikkelen;
  • Vergroot verandervermogen van het team door de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en leiderschap;
  • Medewerkers verbinden aan de missie van de organisatie.
 
KIJK OOK EENS BIJ ONZE ANDERE DIENSTEN:
 

Veranderen is geen kunst,
duurzaam verbeteren wel.

Het geheel is meer
dan de som van de delen.

Van hard en moet
naar hart en moed.

 

035 - 888 02 89

 
 
 

info@one2change.nl

 
 
 

Bussum