COACHING

Van hard en moet naar hart en moed.
 

VERBINDING MET JEZELF

We helpen jou om je eigen waarden, drijfveren en motivatie te ontdekken. Als je in verbinding met jezelf staat, laat je je zien zoals je bent, neem je verantwoordelijkheid en spreek je je uit. Vanuit die verbinding met jezelf kun je verbinding maken met collega’s, je team en groeit de verbinding met het grotere geheel, de organisatie, ook in tijden van verandering.

FIRST90DAYS

First90days is een traject van 90 dagen, waarin we leidinggevenden op nieuwe posities helpen een vliegende start te maken in hun nieuwe baan. De coaching start al in de aanloop naar je nieuwe baan. We helpen je met de visie- en planvorming en coachen en begeleiden je gedurende eerste 90 dagen. Door deze gefocuste coaching worden de eerste doelen sneller gerealiseerd, ontstaat vertrouwen in het team, wordt de impact vergroot en het leren versneld.

LEIDERSCHAP IN VERANDERING

Ons motto is: ‘Echte verandering kan alleen van binnenuit ontstaan’. Maar medewerkers inspireren en motiveren voor een verandering kan soms een hele uitdaging zijn, zeker als de verandering jou persoonlijk ook raakt. Wij helpen je jouw positie tegenover de verandering ontdekken, een veranderstrategie bepalen, weerstanden ombuigen en hoe je op heel eigen wijze draagvlak en commitment kunt creëren. Zo bereid je jezelf en jouw team zo goed mogelijk op de verandering voor.

 

VOORDELEN ONE2CHANGE:

  • Ontdek je eigen verantwoordelijkheid;
  • Ontketen je kracht en ervaring;
  • Vergroot je flexibele inzetbaarheid door de competenties voor het werk van vandaag, morgen en overmorgen te ontwikkelen;
  • Vergroot het verandervermogen van jou en je team door de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en leiderschap.
 
KIJK OOK EENS BIJ ONZE ANDERE DIENSTEN:
 

Veranderen is geen kunst,
duurzaam verbeteren wel.

Het geheel is meer
dan de som van de delen.

Van samen werken
naar samenwerken.

 

035 - 888 02 89

 
 
 

info@one2change.nl

 
 
 

Bussum