OPTIMALISEREN VAN LEREN

 

Wil je inzicht krijgen in hoe het leren binnen jouw organisatie bijdraagt aan het realiseren van de organisatiestrategie?

Zou je ten volle gebruik willen maken van de mogelijkheden die de nieuwste leeroplossingen bieden om de impact van leren te vergroten?

Wil je jouw visie daarnaast doorvertalen naar een strategie die richting geeft aan innovatie, investeringen, het portfolio, de processen en beleid? 

 

Een effectieve en efficiënte leerafdeling vergroot het lerend vermogen door mensen in staat te stellen hun kennis te delen en te blijven leren. In een volwassen en zelflerende organisatie nemen medewerkers eigenaarschap voor hun eigen ontwikkeling en zijn nieuwsgierig en durven fouten te maken. Hierdoor worden ze veerkrachtiger, wat tot betere resultaten leidt.

 

One2change helpt jou dit te realiseren door:

  • De effectiviteit van een afdeling Leren en Ontwikkelen in kaart te brengen (onderzoek en rapportage);
  • Een inspirerende visie op leren te ontwikkelen die aansluit op de organisatiestrategie (inclusief communicatieproducten);
  • Afdeling Leren en Ontwikkelen in te richten in lijn met de visie op leren (governance, intelligente besluitvorming, budget en leveranciersmanagement, communicatie, rapportage);
  • Leren, kennisdeling en samenwerken in organisatie te optimaliseren (implementeren van innovatieve tooling, versimpelen en harmoniseren van leerprocessen en -beleid);
  • Een impactvol en blended leeraanbod te ontwikkelen en aan te bieden (onze eigen veerKRACHTtraining, persoonlijke vaardigheden, vakinhoudelijke opleidingen, leiderschapsontwikkeling, onboarding);

 

HET EFFECT: Eigenaarschap voor leren en ontwikkelen, veerkrachtige medewerkers, een hoger leerrendement, verbeterde prestaties en grotere medewerkerstevredenheid binnen jouw organisatie.

OVER ONS

One2change is het adviesbureau dat door te leren veranderen en het leren te veranderen veerkracht ontwikkelt bij mensen en organisaties. Onze manier van werken kenmerkt zich door verbinding, lef en duurzaamheid.

 
SERVICE

Wij helpen je met:

  • Advies
  • Projectmanagement
  • Training
  • Coaching
 
VOLG ONS
 

VERBONDE EXPERTISE

 
 

035 - 888 02 89

 
 
 

info@one2change.nl

 
 
 

Naarden

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL