MEDIOR LEARNING CONSULTANT

 

Over One2change

One2change is een jong innovatief adviesbureau, die organisaties helpt de impact van leren, het verandervermogen en de effectiviteit van leiderschap te vergroten. One2change laat zich het beste samenvatten in drie begrippen: leren & ontwikkelen, ondernemerschap en flexibiliteit.

Over de functie

Je bent op zoek naar een uitdagende baan, hebt een fascinatie voor de ontwikkeling van organisaties en mensen, en je droomt ervan misschien ooit wel eens voor jezelf te beginnen. Je bent een ondernemend type, wilt ervaring opdoen en jezelf in korte tijd versnelt ontwikkelen binnen uitdagende organisaties.

Interessant? Dan is deze functie iets voor jou!

Als Medior Consultant Learning geef je sturing aan zowel interne als externe projecten van One2change. Bij klanten vervul je verschillende rollen als adviseur, projectmanager, trainer en coach. Je zorgt dat je bij blijft over de ontwikkelingen op het gebied van Learning & Development en deelt deze actief met klanten. Hierdoor ontwikkel je je razendsnel als expert op het gebied van Learning & Development en breid je je netwerk uit.  Je houdt overzicht en zorgt ervoor dat jouw project(en) goed verlopen.

Bij welk type projecten word je dan betrokken? Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Ontwikkelen en uitvoeren van een trainingsstrategie en -plan ten behoeve van de change management activiteiten binnen een groot transformatieprogramma
 • Sturing geven aan verbetertrajecten op het gebied van Learning Management. Jij ondersteunt klanten bij het opschonen en onderhouden van hun leercatalogus, het optimaliseren van processen, het implementeren van social learning, het ontwikkelen van rapportages, verbeteren van de User Experience, het opleiden van de administratief medewerkers en pakt alles op wat verder op je pad komt
 • Ontwikkelen van een onboardingsprogramma voor nieuwe medewerkers
 • Ontwikkelen of ombouwen van e-learnings in Articulate naar laatste SCORM-versie
 • Trainingen verzorgen op het gebied van Persoonlijke Effectiviteit en Change Management
 • Complexe programma’s ondersteunen met project management activiteiten, door meetings te organiseren, acties vast te leggen en op te volgen, planningen bij te werken, risico’s en issues in kaart te brengen en budgetten te bewaken;
 • Opzetten van creatieve commerciële activiteiten en acquisitie om One2change nog beter op de kaart te zetten

Functie-eisen:

Je hebt een WO Master op zak en werkervaring binnen Learning & Development opgedaan, zoals ontwikkelen van leerpaden, ombouwen van e-learnings, needs analysis, analyses van HR data of faciliteren van programma’s. Daarnaast heb je je adviesvaardigheden ontwikkeld en kun je anderen mee kan nemen in jouw aanpak of voorstel. Je bent een positieve, enthousiaste teamspeler met een servicegerichte instelling. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt nauwkeurig. Je bent communicatief vaardig, hebt doorzettingsvermogen en vindt het leuk om veel verschillende opdrachten voor uiteenlopende klanten op te pakken. Tot slot vind je het geen probleem om af en toe buiten kantoortijden te werken.

Onze ideale kandidaat brengt daarnaast mee:

 • Een afgeronde master onderwijskunde of opleidingswetenschappen
 • 3 – 7 jaar werkervaring
 • Een passie voor leren, veranderen en leiderschap
 • Uitstekende Excel en Powerpoint vaardigheden
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;

Wat we bieden?

We bieden je de mogelijkheid ervaring op te doen bij verschillende klanten, in verschillende sectoren. Je ontwikkelt je als expert op het gebied van Learning & Development en doet verfijnde project- en stakeholdermanagement skills op.

Bij One2change krijg je de mogelijkheid jouw ondernemerschap te ontwikkelen. Je ontwikkelt je consulting skills, voert verschillende opdrachten uit, doet ervaring op met acquisitie en breidt je zakelijke netwerk uit. Bij een ondernemende rol past een ondernemend salaris, daarom bestaat deze uit een vast en een variabel deel. Het vaste brutosalaris kan jaarlijks verhoogd worden. Het variabele salaris is afhankelijk van je resultaten, tijd op opdrachten en commerciële inzet en bedraagt maximaal 20% van je vaste salaris per maand.

One2change heeft een passie voor het ontwikkelen van mensen. Daarom staat jouw unieke ontwikkeling voorop en krijg je bij ons het vertrouwen eigen ideeën en initiatieven te realiseren. Daarnaast krijg je een intensief coachingtraject en een opleidingsbudget van €1500 (op basis van een fulltime dienstverband) aangeboden, die je in overleg ieder jaar zelf kunt besteden om jouw toekomst optimaal vorm te geven.

One2change heeft flexibiliteit hoog in het vaandel, want het leven heeft zoveel te bieden. Daarom krijg je ieder jaar de kans jouw inzetbaarheid en vakantiedagen bespreekbaar te maken. Standaard bieden we 25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband. Flexibel werken met jouw laptop, iPhone en OV-jaarkaart.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Naomi van Loon (naomi.van.loon@one2change.nl).

Are you in for a change and the one for One2change? Stuur dan jouw CV met korte motivatie naar info@one2change.nl

 

035 - 888 02 89

 
 
 

info@one2change.nl

 
 
 

Naarden