JUNIOR CONSULTANT LEARNING & CHANGE

 
Over One2change

One2change in een jong innovatief adviesbureau, die organisaties helpt de impact van leren, het verandervermogen en de effectiviteit van leiderschap te vergroten. One2change laat zich het beste samenvatten in drie begrippen: leren & ontwikkelen, ondernemerschap en flexibiliteit.

Over de functie

Je bent op zoek naar een uitdagende baan, hebt een fascinatie voor de ontwikkeling van organisaties en mensen, een ervan droom misschien ooit wel eens voor jezelf te beginnen. Je bent een ondernemend type, wilt ervaring opdoen en jezelf in korte tijd versnelt ontwikkelen binnen uitdagende organisaties.

Interessant? Dan is deze functie iets voor jou!

Als Junior Consultant Learning & Change biedt je ondersteuning op zowel interne als externe projecten van One2change. Je gaat mee naar klanten en vervult verschillende rollen waardoor je je razendsnel ontwikkelt en je netwerk uitbreidt. Je houdt overzicht en zorgt ervoor dat jouw project(en) goed verlopen.

Bij welk type projecten word je dan betrokken? Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Ondersteuning bieden op het gebied van project management bij klanten, door meetings te organiseren, acties vast te leggen en op te volgen, planningen bij te werken, risico’s en issues in kaart te brengen en budgetten te bewaken;
  • Begeleiden van de verandering bij klanten door mee te helpen in de ontwikkeling van een verander- en communicatiestrategie en -plan, uitvoeren van het communicatieplan door nieuwsbrieven en andere communicatieuitingen te ontwikkelen, stakeholders in kaart brengen en actieplannen te ontwikkelen en anderen in het project te ondersteunen bij het schrijven van een update;
  • Meewerken aan verbetertrajecten op het gebied van Learning Management bij klanten. Jij ondersteunt klanten bij het opschonen en onderhouden van hun leercatalogus, het optimaliseren van processen, het ontwikkelen van rapportages, verbeteren van de User Experience, het opleiden van de administratief medewerkers en pakt alles op wat verder op je pad komt.
  • Opzetten van creatieve commerciële activiteiten om One2change nog beter op de kaart te zetten

Functie-eisen:

Je hebt een HBO/WO Master op zak en bent een positieve, enthousiaste teamspeler met een servicegerichte instelling. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt nauwkeurig. Je bent communicatief vaardig, hebt doorzettingsvermogen en vindt het leuk om veel verschillende soorten klussen op te pakken. Je houdt van aanpakken en vindt het geen probleem om af en toe buiten kantoortijden te werken.

Onze ideale kandidaat brengt daarnaast mee:

  • Een afgeronde master in een relevante studierichting (bijvoorbeeld: organisatiewetenschappen, onderwijskunde, strategisch HR management of bedrijfskunde)
  • 0 – 2 jaar werkervaring
  • Een passie voor leren, veranderen en leiderschap
  • Goede Excel en Powerpoint vaardigheden
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;

Wat we bieden?

We bieden je de mogelijkheid ervaring op te doen bij verschillende klanten, in verschillende sectoren. Je ontwikkelt je op het gebied van Learning en/of Organisatieverandering en doet verfijnde project- en stakeholdermanagement skills op.

Bij One2change krijg je de mogelijkheid jouw ondernemerschap te ontwikkelen. Je ontwikkelt je consulting skills, voert verschillende opdrachten uit, doet ervaring op met acquisitie en breidt je zakelijke netwerk uit. Bij een ondernemende rol past een ondernemend salaris, daarom bestaat deze uit een vast en een variabel deel. Het vaste brutosalaris is €2300 per maand (op basis van een fulltime dienstverband) en kan jaarlijks verhoogd worden. Het variabele salaris is afhankelijk van je resultaten en tijd op je opdrachten en commerciële inzet en bedraagt maximaal €500 per maand.

One2change heeft een passie voor het ontwikkelen van mensen. Daarom staat jouw unieke ontwikkeling voorop en krijg je bij ons het vertrouwen eigen ideeën en initiatieven te realiseren. Daarnaast krijg je een intensief coachingtraject en een opleidingsbudget van €1500 (op basis van een fulltime dienstverband) aangeboden, die je in overleg ieder jaar zelf kunt besteden om jouw toekomst optimaal vorm te geven.

One2change heeft flexibiliteit hoog in het vaandel, want het leven heeft zoveel te bieden. Daarom krijg je ieder jaar de kans jouw inzetbaarheid en vakantiedagen bespreekbaar te maken. Standaard bieden we 25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband. Flexibel werken met jouw laptop, iPhone en OV-jaarkaart.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Naomi van Loon (naomi.van.loon@one2change.nl).

Are you in for a change and the one for One2change? Stuur dan jouw CV met korte motivatie naar info@one2change.nl

 

035 - 888 02 89

 
 
 

info@one2change.nl

 
 
 

Naarden