LEREN

Het geheel is meer dan de som der delen.
 

Leren heeft een duidelijke link met groei, innovatie en motivatie. Een Lerende Organisatie reageert sneller op veranderingen en laat een hogere productiviteit en klanttevredenheid zien. One2change heeft vier diensten die u helpen de volgende stap naar een Lerende Organisatie te maken:

VISIE OP LEREN

Het denken over leren in organisaties heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Nieuwe vormen van leren hebben een prominente plaats ingenomen. De opkomst van goede online content heeft lange ontwikkeltrajecten veranderd in een focus op content curation. Wij helpen u met het ontwikkelen van een visie op leren die de strategische richting van uw organisatie ondersteunt.

 
 

INNOVATIEF LEERAANBOD

Klassikaal leren is allang niet meer de standaard. Tegenwoordig worden kennis en vaardigheden op de werkplek ontwikkeld. Digitale technologieën stellen medewerkers in staat te leren waar en wanneer ze maar willen. Online communities brengen mensen met dezelfde interesses samen. Wij werken met u samen om uw leeraanbod relevant te houden door een analyse van uw portfolio en het herontwerp van processen en leeroplossingen.

VERANDEREN VAN DE LEERCULTUUR

Een nieuwe manier van leren, vraagt om nieuw gedrag. Hierdoor verandert de leercultuur van de organisatie. We identificeren de kritische processen waarin de visie op leren tot uitdrukking komt en bepalen het huidige en gewenste gedrag in die situaties is. We ontwikkelen interventies en een roadmap om de nieuwe leercultuur tot leven te brengen.

 
 

LEARNING ANALYTICS

Als er een nieuw Leer Management Systeem geïmplementeerd is, kan veel data verzameld worden. Data kan ervoor zorgen dat leeroplossingen aangeboden worden waar ze het meest nodig zijn, waardoor leren daadwerkelijk een belangrijke bijdrage kan leveren aan het realiseren van uw strategie en organisatieverandering. Wij helpen bij de ontwikkeling van een rapportagestrategie, het creëren van rapportages, de analyse en interpretatie.

DIENSTEN

Wij kunnen u helpen met:

  • Advies
  • Project Management
  • Training
  • Coaching

VOORDELEN ONE2CHANGE:

  • Lerend vermogen vergroten door nieuwste technologieën te ontsluiten en een efficiënte en effectieve leerorganisatie in te richten
  • Stimuleren van flexibele inzetbaarheid;
  • De competenties voor het werk van vandaag, morgen en overmorgen identificeren en ontwikkelen;
  • Eigenaarschap bij medewerkers voor eigen ontwikkeling stimuleren;
  • Kracht en ervaring van teams en medewerkers ontketenen.
 
KIJK OOK EENS BIJ ONZE ANDERE DIENSTEN:

Veranderen is geen kunst,
duurzaam verbeteren wel.

Van hard en moet
naar hart en moed.

 

035 - 888 02 89

 
 
 

info@one2change.nl

 
 
 

Naarden